Blog

O nás

Naše prostory, historie, zaměření. Nové místo k realizaci vašich akcí.

Milí přátelé,

zveme vás do příjemného a jedinečného protoru s autentickou atmosférou v centru Prahy, nedaleko řeky, přímo pod Libeňským mostem, který spojuje Prahu 7 a 8.

Loreto je místem setkání otevřených lidí. Místo, které žije…

Loreto je slovo spojené z počátečních písmen tří anglických slov: LOve – REspect – TOlerance.

Nabízí prostor pro otevřené a podobně laděné lidi. Záměrem místa je vnášet do života všech lidí, kteří jej navštíví, vnitřní klid, radost a harmonii.

Loreto propojuje východní a západní metody, které vedou k hlubšímu poznání sebe sama.

Zaměřujeme se především na klidovou práci a speciální ozdravné programy jako je např. cvičení čchi-kung, tao meditace, tradiční čínská medicína, psychosomatika, koučink aj.

Zažijte kontrastní energii místa! Na jedné straně historická budova, bývalá továrna na chladiče pro automobily a letadla Josef Sladkého z roku 1930 nabízí uživatelům a hostům neobyčejnou atmosféru. Na druhé straně do očí bijící budovy okolních developérů.

Místo, které na první pohled možná odsoudíte a zároveň vás něčím přitáhne. Zub času asi nejvíce pocítíte, když se projedete na téměř sto let starém dubovém schodišti uprostřed domu. Stěny budovy by mohly barvitě vyprávět příběhy, které se zde odehrály…

Od roku 2017 našeho působení v tomto domě přinášíme lidem chvíle k malému zastavení, seberozvoji a načerpání nové energie.

Těšíme se i na vás!

Michaela Sklářová a tým Centra Loreto

© 2024 Loreto. Všechna práva vyhrazena.